Landet

 
Nu ska jag alldeles strax dra till landet. Ska bli otroligt skönt. Ska bara packa klart först.
Vi serverade treorna på deras fika idag när de hade mösspåtagning. Det blev riktigt lyckat. Lee (SYV, som hade hand om detta) var väldigt stolt över oss. Vi fick även fika efter och hade det mysig plus att vi slapp alla lektioner :D
 
 
Min servitris-outfit
Fler bilder kommer senare. Måste dra nu! Hörs senare!

Negativ spiral

Som rubriken säger har jag hamnat i en negativ spiral så allt påverkar varandra. Det finns inget som jag tycker är extra roligt just nu. Är det inte det ena så är det det andra. Skolan känns extra jobbig. Jag blir typ deprimerad så fort första lektionen börjar. Grät typ idag igen fast ingen märkte som tur var! Tänkte att jag skulle gå därifrån faktiskt. Tror inte nån hade märkt. Skulle gjort det. Fan. Där satt jag i 2 timmar och fick inget gjort. Imorgon blir det säkert roligt. Ska servera eller duka fram fika till treornas mösspåtagning. Sen ska jag åka till landet på eftermiddan och isolera mig. Gå till mormor och morfar och bara vara där. Ska bli skönt. Fast måste nog ut och springa en sväng så tar nog med träningskläder. Nu ska jag försöka rösta på elevrådsordförande om jag hittar det.

GULD!

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLDDDDDDDDDD! GULLLIGULLGULD!
Så himla glad!! :D Älskar alla i Älvsjö AIK som gjorde detta möjligt. Vinst med 6-3! Kan typ inte fatta att det är sant... Kul att Linda och Linnea kom och kollade. Förra gången mina kompisar kom förlorade jag, men den historien är omskriven nu. Är såååååååå GGGGLAAAAAADDDDDD!!!
 
GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!
 
Tröjor vi fick innan och efter matchen :D
 
 
GULDMEDALJEN!
 
Ps. vi fick en lycka till hälsning av Steve Angello innan matchen. Han sa att inget kommer gratis så vi skulle kriga. Och det gjorde vi.