Veckan som var

I torsdags åkte jag till Lucas i Ålberga. Alltså hans mamma. Det var jättemysigt och jättetrevligt. Vill gärna tillbaka dit! Jag sov där två nätter på hans lilla övervåning. Men det var myys :3 På lördagen kom mamma och syrran och hämtade mig. Vi åkte till Kolmården och tittade på alla vackra djur. Delfinshowen var så vacker så att jag nästan började gråta. Jag hatar iochförsig delfiner som är instängda, men det fanns mellan djuren och tränarna. Vi hann även se säshowen vilket vi alltid missat. Den var rolig och bra. 
  Det fanns brunbjörnsungar som busade med varandra. De var 4 stycken. När de busade ramlade ner i vattnet, men de fortsatte busa iaf. Det såg verkligen ut som om de skulle dränka varandra! De var sååå sööööta! :D
 
En snabb beskrivning på slutet av den veckan ;)

Jobbig dag..

Så slut i kroppen idag. Har slått och krattat en hel äng idag. De andra var inte då bra på att kratta sp jag tror jag krattade mest :P så nu är jag trött i armarna och ryggen. Imorn ska jag till Slagsta badet. Vet ej vad jag ska göra där, men antagligen göra fint. 
Nu ska jag fortsätta titta på simningen :D

Klar för idag!

Det var så jobbigt idag. Vi gick en vandringsled som tog 3 timmar för att plocka skräp. Det var roligt ändå för jag har aldrig gått där och jag gillar och röra på mig. När vi gått varvet gick vi samma väg tillbaka i 30 min för att stanna där och rensa bort träd och ris från en husgrund. Vi blev långt ifrån klara så vi ska tillbaka dit senare nångång. Imorn ska vi till Grönslätt. Vi får se vad vi ska göra, men jag hoppas det blir roligt :)
 
Jag och pappa har kommit ganska långt på min frigge :D Skalet är klart nu så när pappa har fixat klart taket och vi satt in fönster och dörrar kan vi börja med golvet! Och när det är klart kan jag sova där inne. Ouuuhhhooo! :D 
 
Nu ska jag sitta framför tv:n och vila