Slut

Ja, det är sant! Har tittat klart på Enlisted nu. Typ bästa serien jag sett på länge. Det nästa sista (12) avsnittet var det bästa. Dels för att de kastade mat i knät och för att de sprutade vatten på varnadra. Satt och skratta så jag typ inte fick luft hahha. Skulle gärna se om det avsnittet, men håller på och lägger in 90210 på mobilen så jag har nåt att göra när vi blir klara för tidigt. Tyvärr har jag inte tillräckligt med minne för hela serien så vi får väl ta ca 10 avsnitt i taget. Tror dock inte att jag kommer hinna titta klart på alla under den tden jag har kvar...
 
Måste köpa biljetter till Hollywood Undead. De ska spela på fryshuset i november och biljetterna är släppta!!! Längtar så sjukt till det! Har inte lyssnat på deras senaste album (tror jag) tidigare, men nu när jag gjorde det blev jag fast. Speciellt på en som heter From the Ground. Känner igen mig i den låten. Hade bara det att säga såhär på kvällen

Hatar den här appen

Sämsta som nånsin funnits. Hade skrivit värsta långa inlägget och så stänger den ned.... orkar inte skriva om allt för pallar inte göra det på mobilen. Blev jättearg nu. Som om jag inte var det innan. Var nämligen väldigt arg igår för fick inte vara ifred och allt aka alltid vara mitt fel. När jag säger att jag behöver vara ensam så måste jag få vara det. Annars går jag. Nånstans. Vet inte alltid var. Jag bara går. Det hände igår. Två gånger. Först när vi var på väg ut på landet. Jag blev arg på syrran så stannade bilen och gick istället. Mamma hämtade mig efter ett tag för jag hade ca 1mil hem och jag skulle titta på en bil.

Blev arg igen innan det så mamma och pappa fick titta på den åt mig. Den var inte bra så vi sket i den.
Senare på kvällen gick jag och badade ensam. Det var tomt på bryggan också. Så himla skönt. Behövde det verkligen.

När jag kommer hem nu så ska jag titta kart på Enlisted. Så sjukt bra serie. Rekomenderar den starkt. Sitter och skrattar högt för mig själv typ hela tiden. Och den är bara en säsong så titta på den nu! Efter det ska jag titta på de senaste avsnitten av Under the dome och pll. Och sen kanske börja titta på 90210. Tror att det är en serie för mig.Sista bilden är från imorse vi kvart i 6 när jag åkte till jobbet. Det var sådär disigt nästan hela vägen.

Inget kvar att göra

Nope, alla ordrar är slut och jag har suttit inne i fikarummet sen kl 14. Måste sitta kvar till 16. Vet inte vad jag ska göra för det finns typ inget att göra. Några spelar kort, men jag orkar inte vara med. Kan läsa, men hade ont i huvidet förut såå vill inte få ännu ondare. Jag tittade på you me at six's nya video. Tycker den var brs och snyg gjord. Inget märkvärdigt.

Min tumme har läkt ihop nu så det syns typ ingenting längre. Men det gör fortfarande lite ont.

Längtar så himla mycket till v.35! Ska till läkarn innan ocj fixa inskrivningen. Nästan bara två veckor till det. Alltså börjar det närma sig nu! Dock måste jag försöka gå ner lite mer i vikt. Hoppas jag lyckas.