Hirtshals

Framme i Danmark nu. Börjar närma sig Sverige. Vi hade jättefint väder på Helgoland så jag brände mina axlar. Det var inte bara jag som gjorde det utan typ hela klassen. Många andra brände mer. Där såg vi sälar och massa fåglar. Det var jättemysigt. Dock kunde ingen engelska så Linda fick agera tolk. Den ena ön var 2km i omkrets och den andra var mindre.

Tror att jag får humörsvängningar av postafen för ena stunden är jag arg och stör mig på allt och i nästa så gråter jag och vill åka hem. Som tur är så har det varit lugnt vatten så det har inte varit så nödvändigt.

Hörs senare typ nångång i Sverige!

Är i Holland nu!

Jajamen! Har seglat från Portsmouth till Hansweert. När vi skulle lägga till här så krockade vi lite i två båtar, men det är ingen fara ;)


GULD!

Vi vann med 10-2 i finalen. Riktigt rolig match att spela. Tyvärr var det min tur att sitta halva så då blev det inte så mycket spel. Var inte ute på nåt baklänges mål iaf!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att gå upp tidigt och åka till Arlanda. Seglingen är snart igång. Ni kan följa en logg på http://www.segling-ml.se/

Tack och hej på ett tag!