Pretty little liars

Har tittat klart på säsong 5 nu!!! OMG! Kan dem inte sluta nångång? En säsong till kommer jag inte palla. Dessutom tror jag det blir för utdraget om de fortsätter. Om jag var dem skulle jag få panik. Riktig panik! Även om jag hade mina vänner med mig så skulle jag inte klara det länge. Vill inte avslöja för mycket om det är någon som inte sett det än. Men OMG! Vill så se nästa säsong och få reda på vem det är. 

Inlägget igår

Fick lite upprörda reaktioner på inlägget jag gjorde igår. Det var inte riktigt min mening. Jag hade bara en väldigt dålig dag (har svårt att sova just nu för har så ont). Jag hade gått och retat upp mig på typ allt, för ingenting gick bra. När jag kom hem såg jag att en lampa var trasig som jag köpt och allt som hade byggts upp under dan exploderade. Jag behövde skriva av mig, men jag menade inte att någon skulle ta illa upp eller så. Jag vet att olyckor händer och så, men jag tänkte att jag kunde öppna ögonen för vissa samtidigt också. 
 
En sak som triggade mig var att vi har typ 500 uppgifter som ska vara klara innan vi åker och seglar, vilket är om 2 veckor. Vtét inte hur jag ska hinna eller orka... Måste typ öka tempot nåt enormt när det gäller pluggandet och jag har absolut ingen ork till det.

Killar är så otacksamma

Ja, nu generaliserar jag, men det är så jag uppfattar dem. Man gör saker så som att städa, laga mat köpa saker till lägenheter och liknande. Får man ens ett tack?! Nä! Dem ser det inte ens! Och när man fixat något till lägenheten så har dem sönder den saken. Så just nu känner jag mig väldigt arg och irriterad och jag vill aldrig göra något snällt eller trevligt igen åt någon. Kanske till en som uppskattar det. Kan inte ni killar ta tag i det här och visa att det uppskattas. Eller jag hoppas iaf att det gör det. Jag skulle uppskatta att bli uppvaktad, men jag kommer inte fortsätta göra det. Ikväll får bli sista gången. Efter det kommer jag bete mig som ett svin tills någon gör samma sak för mig (som inte är min mamma, eller syster för de vet jag skulle göra sånt här för mig. Kanske pappa också, men han är kille han med så han är svår). Så nu säger vi hejdå till min kvinliga renliga sida så kanske vi ses nångång i framtiden. Jag hoppas verkligen att jag ser den delen av mig själv igen, men det får personerna runt omkring mig bestämma.