If i could turn back time

Ja, just nu skulle jag vilja göra det. Till den tiden Moa var frisk och ung. Imorn är det dags att låta henne få sova då hennes njurar inte hänger med längre. Moa har bjudit på de mest värdefulla stunderna för mig och jag kommer sakna henne så sjukt mycket. Jag minns inte ett liv utan henne så det kommer bli extra tungt. Det är en familjemedlem som lämnar oss imorn, min syster. Hon har alltid funnits där. Kanske inte alltid med den gulligaste blicken eller de mest vänsklapliga kramarna, men hon har varit där. Hon har kommit och sprungit ner för trappen när man kommit hem och velat att man ska lyfta upp henne. Eller så har hon legat i sängen på kvällen och väntat på att man ska komma dit så hon kan bli kelad. Ibland har velat komma in i rummet på morgonen så hon har mjauat och dunkat huvudet i dörren. Jag kommer sakna de här stunderna. Min lilla Moa som försvinner. Jag kommer aldrig glömma henne. Och Moa, jag vill att du kommer ihåg att jag älskar dig och att jag vill att du väntar på mig i himlen för jag kommer komma dit till dig en dag! 
 
 

Härlig helg!

Hade en väldigt trevlig helg tillsammans med Chrille. Vi började med att gymma på Actic för att sen bubbla lite i bubbelpoolen där. Väldigt skönt. Sen åkte vi ut på landet och mös där. Vi slapp laga mat då vi fick äta hos mormor och morfar. Tror de bara är glada att någon kommer och hälsar på. Så vi fick potatis (bästa maten ever!!!) och köttgryta. Sedan gick vi hem till oss och tittade på tv med brasan tänd och täcke i soffan. Så mys! 
   Idag åt vi frukost och sedan skickade mormor ett sms om att vi kunde komma över till dem och äta tårta. Det var gott, men det gjorde att vi skippade lunchen. Skulle ha ätit korv med bröd och jag hade köpt rödbetssallad till. Var fett taggad till det, men nu blev det som det blev. Får äta det till middag imorn. Innan vi åkte hem tog vi fram ljusstakar och julstjärnor. Ja, vi tände de som funkade för att vi inte kommer hinna åka ut dit till första advent. Så lite fusk hos oss. 
    Hemma gjorde vi ingenting, Tills vi åkte till Tumba och åt kinamat. Inte min favorit, men friterad kyckling med sötsur sås funkar. Har inte fått ont i magen än heller så ett litet plus!  När vi var klara var det dags för Chrille att åka hem så jag följde med honom till tåget och nu får vi vänta tills nästa helg innan vi ses igen... Så lång tid! 
 
 

Goda nyheter!

Jajamensan! Var hos doktorn idag på vårdcentralen för att kolla mitt blodtryck. Alla har alltid sagt till mig att jag har högt och måste kontrollera det ibland. Så nu bokade mamma tid hos en hjärtspeciallist. Det visade sig att jag bara blir "skrämd" när jag sak ta blodtryck för efter ett tre par gånger så var mitt blodtryck normalt. Dessutom kollade han mitt hjärta och såg inget tecken på att jag har gått runt med högt blodtryck heller. Frågan är bara då vad som är fel med mig, för jag är yr och så. Så jag fick lämna lite blod och ska få svar på torsdag. Sen får vi se, men han misstänker att det kan vara blodbrist. Kan mycket väl tänka mig det eftersom jag hade min mens typ 4 månader i sträck. Men det visar sig senare. Det bästa med att ha fått reda på att blodtrycket är normalt är att jag kan skaffa p-piller. Dagens höjdpunkt kan jag säga. Äntligen några bra nyheter! Så jag ska ringa umo och fråga om jag måste komma in och besöka dem eller om de kan fixa såna saker via telefon. Tror jag kommer behöva åka in, men jag hoppas inte det för det känns inte bra för jobbets skull. Har varit iväg så mycket nu. 
 
Här får ni en vacker vinterbild. Tanken är att få mig lite mer positiv inför vintern för den är påväg! Den kan ju faktiskt vara väldigt fin!