Härlig helg!

Hade en väldigt trevlig helg tillsammans med Chrille. Vi började med att gymma på Actic för att sen bubbla lite i bubbelpoolen där. Väldigt skönt. Sen åkte vi ut på landet och mös där. Vi slapp laga mat då vi fick äta hos mormor och morfar. Tror de bara är glada att någon kommer och hälsar på. Så vi fick potatis (bästa maten ever!!!) och köttgryta. Sedan gick vi hem till oss och tittade på tv med brasan tänd och täcke i soffan. Så mys! 
   Idag åt vi frukost och sedan skickade mormor ett sms om att vi kunde komma över till dem och äta tårta. Det var gott, men det gjorde att vi skippade lunchen. Skulle ha ätit korv med bröd och jag hade köpt rödbetssallad till. Var fett taggad till det, men nu blev det som det blev. Får äta det till middag imorn. Innan vi åkte hem tog vi fram ljusstakar och julstjärnor. Ja, vi tände de som funkade för att vi inte kommer hinna åka ut dit till första advent. Så lite fusk hos oss. 
    Hemma gjorde vi ingenting, Tills vi åkte till Tumba och åt kinamat. Inte min favorit, men friterad kyckling med sötsur sås funkar. Har inte fått ont i magen än heller så ett litet plus!  När vi var klara var det dags för Chrille att åka hem så jag följde med honom till tåget och nu får vi vänta tills nästa helg innan vi ses igen... Så lång tid! 
 
 

Kommentera här: