PUMPOR!

 
Visst, det är inte supersnygga, men det är ändå mina första egna skurna pumpor. Så jag är fett nöjd! Tog ett tag och det var lite pyssligt, men det tycker jag bara är roligt. Nu vet jag inte vad jag ska göra. hade planerat att det skulle ta ännu längre tid. Men är man fouserad så går det ändå rätt fort. Får väl hitta på nåt. Sitter i köket och lyssnar på musik. Taggar inför konsert den 14 :D Är så taggad på att gå på den. Tror jag ska hoppa över matchen på den dagen och köa istället. Skulle vara ballt att stå långt fram!
 

Imorgon!!!

Imorgon ska jag få träffa min lilla Linda igen!! Det var inte så jättelängesen vi sågs sist, men från att ha träffats 5 dagar i veckan till att ses typ 1 gång i månaden så är det verkligen nåt att se fram emot! Jag ska få femhundrasjuttiofemmiljarder kramar av henne. Jag behöver det. Hitta denna charmerande bild på oss från dominikanska haha.
 
 
Detta är en så typisk bild av oss, men detta är nog den enda under vatten. Hittills! Hon är världens bästa och jag skulle inte byta henne för nåt annat i världen! I love her! På riktigt så betyder hon väldigt mycket för mig och jag hoppas verkligen att hon förstår det. Så nu ska jag gå och lägga mig för jag har för en gångs skull någonting att se fram emot! 
 

Tom..

Nu när jag inte känt mig helt på topp har jag tänkt väldigt mycket på vad jag vill göra. Svaret är jag vet inte. Men jg vill inte leva som jag gör nu. Jag trivs inte i Sverige. Därför vill jag flytta utomlands. Frågan är bara var och vad man ska göra. Jag avundas de som vågat ta steget och göra det de vill. Jag har massa kompisar som flyttat utomlands. Några till USA, en till Australien och en till Thailand. Det jag vet är att jag vill ta med mig Chrille och att det finns palmer dit jag ska. Frågan är också då om Chrille vill flytta. Är inte så säker på att han vill det. Men jag kan inte leva utan honom, så då är frågan var jag kommer hamna. I Sverige eller nån annan stans?
 
 
Detta är en bild från Dominikanska Republiken. Skulle inte tveka om jag fick åka dit igen. Inte så bra väder på denna bild, men saknar värmen som var där. Jag gillar det klimatet. Den gången jag mår som bäst är när jag reser. Kanske inte skulle bli samma sak om man bor utomlands, men jag vill gärna testa. Leva lite innan jag bosätter mig nån stans och skaffar familj. 
 
Kolla va glad jag är liksom! Var så mycket smalare när vi var där också... Snart ett år sen. Tiden går fort...