Inte råd

Nu är det så att efter förra veckan så har jag försökt ta det lite lugnare. När jag vaknade i lördags skakade jag innan jag fick i mig nånting. Jag tror att jag tränade lite för mycket och åt för lite. Så den här veckan har det blivit lite tvärt om. Vilket jag mår dåligt över. Jag hade ju lovat mig själv att skärpa mig, men det är svårt. Jag lyckas inte. Sitter typ och gråter samtidigt som jag skriver det här haha. Jag har skrivit upp vad jag ätit, kanske inte precis allt, men det mesta. Men jag har inte vågat räkna på kalorierna. Skulle skämmas om jag gjorde det. Och jag har inte tränat. Jag försökte en gång, men jag bröt ihop. Jag har varit på innebandyn och det har varit kul, men jag behöver träna mer. Tror att det blir lättare när jag får mitt gymkort. Då kan jag göra övningarna där efter jobbet. Men just nu känner jag bara för att krypa ner i sängen och aldrig gå därifrån. Förns jag ser ut som jag vill. Men det kommer inte hända utan måste kämpa för att få resultat. Hatar mina gener. Vi fungerar inte ihop. Vi trivs inte med varandra. 
 
Måste sluta nu innan det blir för hårt mot mig själv eller så... 

Lite bilder från The Color Run Night!

 
Precis innan vi sprang iväg. Stod i startfållan och gjorde oss redo!
 
 
Jag och Fille i UV-"tunneln". Ett mörkt ställe de ställt massor av UV-lampor i. Tror de kallade det för "selfierummet" eller nåt sånt. Där såg man verkligen hur mycket färg man hade fått på sig.
 
 
Fille och Becka i tunneln. Tror att någon ställde sig ivägen för lampan när jag tog fotot. Menmen, det blev rätt okej ändå. Hade velat att färgen lyste mer. 
 
 
Tatuering man fick att sätta på armen som lyser i UV-ljus och i mörker. Vill ha fler såna! Asroligt ju!
 
 
 

Hemma igen och tillbaka till livet

Ja, kom hem i fredags. Det var bara direkt hem och göra sig iordning inför Color run night. Det var kul, men int lika roligt som det på dagen. Det fanns inte lika många färgstopp och såpbubblorna var mesiga. Men tunneln med UV-ljus var cool. Då fick man verkligen se alla färger lysa. Men sen efter det var det slut. Jag fattade först inte att vi kom i mål utan jag trodde vi skulle fortsätta. Kändes inte som om vi sprang 5 km. Nog om det. 
 
Idag var iaf första dan tillbaka efter semestern. Jobbigt och jag kände att min hjärna orkade tänka typ halva dan sen blev det kaos. Men det gick nog bra ändå. Plockade näst mest så jag undrar vad alla andra håller på med. Menmen, det gäller att visa att man vill jobba om man ska ha en chans att få fortsätta. 
   Det jobbigaste med att vara tillbaka var att jag hade en så skön och mysig helg. Chrille kom hem till oss och vi gick på två bioföreställningar, Mission impossible och Ett päron till farsa. Båda var faktiskt bra. Speciellt Ett päron till farsa. Om ni ska se den så googlea på "rimjob" först så fattar ni ett skämt.  På kvällen så tände vi ljus och masserade varandra. Mmm, det är verkligen najs!
 
Har inte hänt så mycket annat. Säljer New body med laget om nån vill köpa. Röd katalog! Det är isåfall bara att skriva till mig på facebook. 
 
Jo, juste! Ska börja med F1 imorn så det får vi se hur det går. Räkna kalorier och träna ganska mycket. Mer än jag gör ni iaf. Vill verkligen ändra på min kropp... 
 
Puss, kram och godnatt!