Igår kväll = kubb

Asså igår var så roligt. Brutalt roligt. Jag och Chrille åkte ut till landet för att ta det lugnt. Men efter middagen fick vi reda på att det skulle spelas kubb hos Thomas och Karin. Så vi tog med vin och öl/cider och gick bort för att vara med. Ju mer kvällen gick ju mer drack vi, för vi hämtade mer dricka sen (starkare grejer) och körde på. Jag behöver egentligen inte skriva mer, för kommer bjuda på lite bilder. Inte alla flr jag ser brutalt ful ut på de flesta! Kan säga att jag var den fullaste av alla, men jag behövde en sån kväll. Förvånansvärt skrattade jag mest hela kvällen. Nån tår blev det efter vi spytt. Så jag gör framsteg! 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på dessa bilder just för att vi hade så kul! Nu kommer den sista bilden. Den är endast med för att jag tycker att den är så bra! Till mitt försvar så var det sent på kvällen och jag var förvirrad! 
 
 

Landet

Har glömt att skriva nu. Hämta Chrille igår efter flyboarden (bilder kommer och det var så kul!!!) så han är med mig nu. Sista gången vi ses innan jag åker till Ungern 😭

Vi åkte ut till landet nu imorse. Så skönt att få komma ut hit och ta det lugnt. Vi gick en liten promenad förut för att se om det fanns några Pokémon här ute. Inte många kan jag säga! Chrille "fick" mig att ladda ner det men vi får se om jag spelar vidare sen. Förvånar mig inte om jag gör det. Det blev så varmt så vi gick till havet och försökte ta ett dopp, men det var alldeles för kallt! Stannade där en liten stund bara.

Nu har vi precis grillar korv. Gottigt, men blev väldigt mätt!

Hörs imorn!

Nervös

Börjar bli väldigt nervös nu inför den där Flyboard saken.... Ska gå om ca 1,5 h. Ska tydligen köra dit själv också... Asså shit. Vad har jag gett mig in på?!

Tagen från livet.se. Ett litet smakprov på hur det kan se ut, men troligtvis inte kommer göra, hehe.