Död åt alla

Det är min favoritfras just nu. Säger det typ 10 ggr om dan. Det går inte bar för mig just nu. Är stressad, trött och irriterad. Och tyvärr tar jag ut det över Chrille. Han som egentligen förtjänar det minst. Han kämpar och sliter när jag inte är hemma. Ändå dampar jag så fort jag kommer innanför dörren. Tror jag måste ta det lite lugnt nu. 
 
Köket hemma börjar i alla fall närma sig klart. Ska bara måla nån gång till på lite olika ställen. Och vi har lyckats få färg på vägarna i sovrummet. Om ett tag kanske vi kan flytta in sängen där! Längtar verkligen efter det för då kan jag ligga där inne med en bok eller lyssna på musik. Jag kan vara ensam! 
 
Ha en bra söndag (om det är möjligt...) 

Wohoo

Yeepiekajeey, vi har internet i lägenheten nu! Så nu kan jag blogga med datorn. Så mycket skönare än med mobilen. Det jobbiga är bara att få över bilder om jag har några. Kanska ska börja med att säga Glad alla hjärtans dag! Hehe. Jag kom hem och möttes utav en godisask, en ros och middag. Det skulle jag kunna leva med varje dag! Riktigt mys. Nu hålls det på med städning och renovering. Vill bara få allt klart så vi kan flytta in på riktigt! Kan inte fatta att vi bott här i en vecka! Helt sjukt..
 
 
Älskar vasen jag hittade i en secondhand butik i Stockholm.

Förkyld

Ja, har ju haft hosta sen innan jul, men nu har det gått över till förkylning. Näsan är täppt eller så rinner den. Och min bihålor värker. Speciellt i pannan idag... Men det ska nog fixas med lite nässpray! 
 
Spelade match i helgen och fy satan vad jobbigt det är när man inte är riktigt frisk. Jag gjorde mitt bästa, men jag kände att det inte riktigt var tillräckligt... Vi förlorade med mer än vad som var rättvist, men aja. Nya tag nästa gång! 
 
Vi håller även på att renovera hemma. Taket i köket är fördigmålat så tänkte att jag ska börja spackla väggarna idag när jag kommer hem. Chrille har varit sjukt duktig på att slipa väggarna i sovrummet och mamma var över igår och spacklade. Längtar efter att få allt klart så vi kan flytta in på riktigt! Ska bli så skönt när allting är klart!