Jobb

Jobb, jobb och jobb. Så kommer det bli nu. Vi har precis bytt system så i helgen jobbade de flesta över och byggde om lagret samt inventerade. Dock så gick det inte så bra idag... Det slutade fungera när fler loggade in. Så jag undrar hur det kommer bli när alla ska börja plocka. Men det får vi se på onsdag, haha. Kommer bli KAOS! Men jag behöver pengar, så kommer inte säga nej till övertid! 
 
I helgen kom Chrille hit. Det behövdes verkligen! Så mysigt att få vara tillsammans. Jag har känt mig lite ensam och nere den senaste tiden, men nu känns jag på G igen! Nu är det bara att ladda om och köra nya tag. Hoppas fler på lagret börjar bli lite glada också. För då kommer jag må ännu bättre! Idag var ändå en bra dag! 
 
Nya tag imorn med en ny vecka! Ladda om nu! 
 
 

Sovrummet

Jag vet att jag och Chrille kommer bråka om sovrummet. Vi har redan börjat att ha diskussioner om det och vi är inte överens... Till att börja med så vill vi båda sova på samma sida. Han sover bara på höger sida och vill ha väggen där då. Jag vill sova närmast dörren, har en konstig känsla om jag inte gör det och gillar inte att sova nära fönster. Men detta är nu samma sida så vi lär slåss om den. Jag lär vara den som ger mig, men inte än! 
 
Och sen kommer vi bråka om tv:n. Jag HATAR att sova med tv:n på. Chrille "MÅSTE" ha tv:n på för att somna... Jag har försökt kompromissa med att föreslå att vi ska ha vissa dagar då tv:n är på och andra då den är avstängd. Men det gick inte hem- Jag kan bara säga såhär mycket. Får jag inte minst 2 kvällar då tv:n är avstängd kommer jag slänga fjärrkontrollen i skärmen och hoppas på att den går sönder. Och jag TÄNKER INTE laga den. För då går den sönder igen. Det kommer jag se till! Så passa dig Chrille. Jag kommer inte vara att leka med! 
 
 

Kortreklamation

Har reklamerat mitt kort nu. Så får hoppas att jag får tillbaka mina pengar! Behöver verkligen ha dem! Dessutom hade min chef gjort fel så jag fick tjänstledigt i 2 dagar istället för semester. Det blir rätt mycket pengar i slutändan och jag är i stort behov av pengar just nu. Lägenheten och jul ruinerade mig! Men snart hoppas jag att jag kommer på fötter och kan betala av det jag lånade utav mamma. Hade tänkt börja denna månad, men livet blir inte alltid som man planerar.... Jag hoppas allt löser sig!
 
 
 
Kan inte fatta att det faktiskt bara är två veckor kvar tills jag flyttar! Helt sjukt! Jag var säker ett tag på om det var rätt beslut, men jag hoppas den känslan är fel. Nu känns det bättre igen och jag är taggad på att måla om och göra fint! Måste dock köpa klart all färg innan vi går in i nya systemet. Alltså typ denna vecka. Vet inte hur det blir annars... Så måste kolla vad jag saknar för färg! Jag vill verkligen känna att det är vår lägenhet och känna mig hemma där. Så nu skall det bara göras en plan på hur vi ska måla och när. Är ju en bit att åka dit och det är inte bara en vägg vi ska måla -.- Men som Jeppe sa, på med musik och ha en back bira. Vet inte hur vi ska göra med säng bara, för sovrummet ska målas om också. Får börja där så man kan sova och orka åka till jobbet fram och tillbaka. Kommer bli en bit nu... 
 
Godnatt på er alla!