Long time no see

Ja... Har inte orkat logga in på datan och skrivit. Och på mobilen är det fett jobbigt att ens försöka.. I alla fall.  Igår var jag på gullmarsplan och bokade en tid hos tumba tattoo. Denna gången ska det bli en drömfångare på sidan av revbenen. Jag fick tid den 14 jan så måste ta ledigt från skolan. Dessutom ska Rebecka göra en den 16 och hon vill att jag ska vara med så får väl ta ledigt då med. Kanske bara halva dan för jag vill vara på esteten och slutar 12.40 annars. Så tror att jag skippar en lektion bara. 
 
 
    Efter jg bokat tid åkte vi och titta på Micke och Veronica med hela familjen (pappa, syrran, mormor, morfar, morbror, hans fru och hennes dotter). Helt ok film. Trodde den skulle vara bättre tho. På vägen hem från bion satt jag och tittade på vindrutetorkorna som putsade rutan. Jag blev typ fett lessen och längtade tillbaka till Lysekil och Havets hus bara för att få putsa rutor. Jag trivdes så bra där. Det är verkligen nånting jag saknar. Tror Linda förstår mig. 
 
Ikväll är party! Ska vara hos Chrille med ett gäng av hans kompisar. Tror att det kommer bli roligt. jag hoppas det iaf. Ni alla får ha en awesomebra sista dag på detta år! Gott nytt år allesamman!