Bra nyheter!

Vi hade nästan inget att göra på jobbet idag. Tror vi var klara med allt kl 13. Vi slutar 15.30... Så det var bara att sitta och vänta. Skittråkigt var det. Som tur var fick vi sluta lite tidigare, men istället så har jag tråkigt här hemma. Vet inte vad jag ska göra. Hade jag haft ett gymkort hade jag nog åkt och gymmat, men har inte haft råd eller tid med gym. Ska kanske skaffa ett igen snart. Måste bara se mig omkring först. Nästa vecka sätter ju innebandyträningarna igång igen, så det kanske får vänta. 
   Hursomhelst! De goda nyheterna är att jag troligtvis kommer få förlängt. Alla chefer ska bara komma tillbaka från semestern och så ska de babbla och bestämma hur många som ska fortsätta osv. Men min chef sa till mig när jag frågade att jag hade goda chanser att få fortsätta då jag är en utav de bästa. Så förhoppningsvis har jag jobb fram till oktober för det var så länge som han sa att de behövde extrafolk. Vi får väl se. Undra vad jag kommer få ha för truck då, för Rebecka ska ju tillbaka och plocka snart. Hoppas det inte är en med ratt utan med styre. Men vi får väl se. 
 
Nu ska jag försöka hitta på nåt. Kanske åka och handla nån mat att laga. Eller köpa sallad och äta det. Vi får se. So long!