Helt OK

Så beskrev jag min vecka. 
 
Det funkar alltså att leva så som jag gjort denna veckan. Ett bra betyg för att vara jag. Träningarna var bra, även om den idag var sådär. 
 
Fick hem min Cold World igår. Har väntat på den fett länge! Lyssnar på den nu för första gången faktiskt. Inne på andra låten. Hittills bra. Men vi får se. För Restoring Force är så sjukt bra så får se om de kan slå den! Tveksamt. 
 
 
Gillar det här vädret som är. Alla klagar, men jag tycker om det. Kan liksom utan dåligt samvete gå in och lägga mig i soffan med täcke. Kanske tända en brasa om det är kallt. Så mysigt. Ändå är jag den som hatar när det är kallt och på väg att bli vinter. 
 
 
Fin regnbåge imorse!
 
Imorn ska jag in till stan efter jobbet för att träffa Linda. Vi har inte setts på hur länge som helst. Så det är verkligen på tiden nu! Vi ska till Bengans. Har redan kollat på nån LP jag ska köpa. Så är fett taggad på att dra dit. Har börjat min egna lilla samling. Och sen ska vi vidare till Shock om vi hinner. Ska köpa hårfärg! Vad det blir för färg får ni se sen när jag färgat nångång långt in i framtiden och om det blir bra, haha. Kan inte lova nåt! 
 
 
När vi piervade oss tillsammans. Hittade den längt ner på Tyrones instagram. Inte bästa skärpan, men det funkar! Ska försöka sova nu. Så trött!