BRING ME THE HORIZON

Kom på att jag glömt skriva om konserten i fredags. Alltså, SÅ BRA! Dog lite när jag var där. Vill verkligen tillbaka och de kan få spela alla sina låtar de nånsin gjort. Inte för att jag kan alla, men de är så jäkla bra! Man vill inte att det tar slut. 
 
 
De hade ett så fint intro.Video finns på min instagram: shnyman. Ahhh, smälter! 
 
 
 
Troligen den bästa låten som nånsin skrivits. "I need a cure for me, cos´ the square doesn´t fit the circle. Give me a remedy, cos´ my head wasn´t wired for this world. When it hits, well it hits like an AVALANCHE"
 
 
 
Wow, en fantastisk show. Breathtaking! 
 
 

Låt mitt liv vara

Varför ska alla alltid veta allt om alla?! Så fort man har ett samtal så ska nån lägga sig i. Och händer det nåt i ens liv så vet alla om det till slut. Jag är trött på att alla alltid ska veta allt jämt! Visst, jag är också nyfiken. Men vill personen inte berätta så kan jag acceptera det. Jag går inte och drar det ur nån annan. Jag vill ha vissa saker för mig själv. Kanske lite för mycket. Men nu vet ni det. Och det här är en sak jag är bekväm med att ni sprider vidare. JAG GILLAR ATT HA SAKER FÖR MIG SJÄLV!

LÄGENHET

ASSÅ JAA! Jag ocg Chrille vann budgivningen så vi var och skrev på papper idag! Vi ska bli ägare av en bostadsrätt i Kungsängen. Hur jag löser detta med jobb och så får vi se i framtiden. Just nu är jag bara glad att jag har en möjlighet att ta mig härifrån. Jag måste inte stanna! Är så glad!
 
Till vår nya lägenhet! 
 
Blir ett kort inlägg idag, för nu måste jag sova. Konsert imorn!!